Det har været en forrygende weekend med masser af fantastisk Grand Prix gymnastik i Magion – også for holdene fra GGIF Gymnastik i Grindsted.

Stævnet har været afholdt virtuelt grundet restriktionerne, og man har kunnet følge holdene både fra Grindsted og Køge.

Team Flora fra GGIF Gymnastik i Grindsted vandt guldmedaljen i JM og fik en rigtig flot 5. plads ved DM. Stort tillykke til alle pigerne og ikke mindste instruktørerne.

 

Team Anemone fra GGIF Gymnastik vandt en sølvmedalje og Team Opalia fik en flot bronzemedalje. Også her skal der lyde et stort tillykke til alle pigerne samt instruktørerne.

 

Team Rubina fik også en guldmedalje til JM for deres flotte serier og et kæmpe stort tillykke skal og lyde til alle pigerne samt instruktørerne. De opnåede også en flot 5. plads ud af 15 hold i DM.

Team Jasmin vandt også en guldmedalje ved JM og fik en rigtig flot 2. plads til DM. Stort tillykke til alle pigerne samt instruktørerne.

De yngste Grand Prix gymnaster i GGIF Gymnastik, Team Jasmin, fik en Guldmedalje til JM og fik en sølvmedalje til DM. Hvor er det bare godt gået af pigerne samt instruktører. STORT TILLYKE til jer.

 

 

Alle vores Grand Prix hold har trods Corona nedlukningen trænet flittigt derhjemme – og det kan vi se resultatet af ved weekendens DM og JM/FM/SM.

Endnu engang STORT TTILLYKE til jer alle -vi i GGIF Gymnastik er stolte af jer alle.