Grand Prix Junior - Team Opalia

OBS!!! Husk at oprette med dit barns navn og cpr-nummer

Team Opalia

Junior grand prix Team Opalia er holdet for piger i alderen 14 til 16 år.

Der vil primært blive arbejdet med to serier, en friserie uden håndredskab og en serie med håndredskab – i år skal vi have bold.

Når man går til grand prix gymnastik skal man kunne lide at træne meget, målrettet og intensivt. Vi har fast to ugentlige træninger hvor vi træner to timer pr. gang. Her bliver der lagt vægt på grundtræning, smidighed og styrketræning. Derudover træner vi forskellige elementer som spring over gulv, balancer og pivots samt øvelserne med redskabet.

Udover de faste ugentlige træningstider vil der blive en eller to træningsweekender og en del ekstra træninger i forbindelse med konkurrencer. Der er mødepligt til vores træninger, ved sygdom skal der meldes afbud til en af trænerne. Vi forventer af pigerne, at de er klar på at lave hjemmetræning.

Der må påregnes ekstra udgifter til dragter og ture mm.

Selvom den gymnastiske kvalitet er i stor fokus til træningerne, bliver der også lagt meget stor vægt på det sociale fællesskab. Det er meget vigtigt for os, at alle pigerne trives godt i miljøet. Der er plads til hygge og sjov.

Vi træner mandag og onsdag kl. 18-20 i Vesterhedes Mikrohal.

Hjælpetræner: Laura Ellegaard Christensen

Instruktør: Stine Pedersen og Pernille Louise Frederiksen.

KLIK HER FOR TILMELDING