Grand Prix Mini

8-10 år

Mini Mono Grand Prix – Team Rubina 7-9 år

 

Mini Mono er foreningens yngste Grand Prix hold for piger I alderen 7-9 år.

 

Grand prix gymnastik er en smule mere krævende end normal foreningsgymnastik, da der i løbet af året vil være i alt tre konkurrencer, samt en del ekstra træninger. I løbet af året skal vi til DM 1. og 2. runde og JM, som i år afholdes i Grindsted. Derfor kræver det lidt ekstra tid og energi, hvis man ønsker at starte til Grand Prix gymnastik. Men samtidig giver turene og konkurrencerne en masse gode opleverser.

 

I mini mono rækken skal vi lave en serie, som vi skal stille op med til konkurrencerne, men derudover laver vi også en ekstra serie eller to, som vi skal bruge til forårets opvisninger.

Vi træner 1 gang om ugen Torsdag 15.30-17.30 i magien hal 2. Der vil være mødepligt til alle træninger og ekstratræninger, samt konkurrencer og opvisninger.

 

Træningerne byder både på general grundgymnastik med bla. smidighed og styrketræning, men vi vil også prøve nye ting af og udfordre pigerne med bla. balancer, spring over gulv, hop- og trin-sekvenser. Vi lægger stor vægt på, at forbedre pigernes niveau og gøre dem bedre og bedre.

 

Udover selve gymnastikken lægges der også stor vægt på det sociale på holdet, da vi altid vil gå fra træning med et smil på læben. Det er vigtigt for os, at pigerne trives med gymnastikken, men især også med hinanden.

 

Når man tilmelder sig holdet, skal vi lige gøre opmærksomme på, at der i løbet af året vil være nogle ekstra udgifter til bla. dragter, evt. transport til konkurrencer eller andre ture.

 

Hjælpetræner: Elisabeth Shwe Tin Pau, Naya Iza Christensen, Jasmin Gjerlevsen Hansen

 

Instruktør: Katja Burgdorff Christiansen Wind og Silke Lundø Kristensen

 

Superviser: Ellen Egsgaard

KLIK HER FOR TILMELDING

Træningstider:

Trænere:

Træner 1
Mobil:
E-mail:
Træner 2
Mobil:
E-mail:
Træner 3
Mobil:
E-mail:
Træner 4
Mobil:
E-mail: