Krudttønderne 1+2

Mor/Far/Barn

Krudttøndehold 1 og 2 (krudttøndeholdene er mor/far/barn hold)

Så er vi klar til en ny og spændende sæson med krudttøndeholdene. Vi glæder os til at møde alle de dejlige børn fyldt med krudt sammen med deres forældre.

På krudttøndeholdene bruger vi ikke særlig meget tid på sanglege m.m., da børnene nok skal få det igennem deres dagligdag i dagpleje, vuggestue m.m. Vi bruger derimod meget tid på, at børnene skal udvikle deres motorik og sanser samt bruge deres energi på de forskellige redskabsbaner der bliver bygget.

Redskabsbanerne er planlagt på forhånd med brugervenlige tegninger og det er den samme bane to gange i streg, for at børnene kan blive dus med det samt forældrene på hold 1 hurtigere kan bygge det. Det er nemlig dem som går på hold 1 som altid skal sætte det op og hold 2 skal så rydde det op. Det fungerer bare så godt og der er ikke meget tidspilde.

Skulle man som forældre være forhindret, så lade endelig bedsteforældre eller andre tage med barnet. Det er både sjovt for bedsteforældrene, men sørme også for børnene. De nyder at få lov at vise hvor dygtige de er.

Som instruktør går jeg også rigtig meget op i, at det enkelte barn har det sjovt, uanset om det er det samme barnet vil afprøve hele timen igennem eller barnet vil prøve det hele. Det skal være i deres tempo og det de har lyst til. Næste gang kan det være, at de vil udforske lidt mere.

Det kan blive varmt i en krudttønde, så husk en drikkedunk og lidt at spise til efter timen, da børnene altid trænger til lidt frugt eller andet, når de har brugt deres energi.

Vi ses i Krudttønden.

Elisabeth Eskildsen – instruktør

Malene Rahbek Havn – hjælpeinstruktør

Nikoline Johanne Sigaard Hansen – hjælpeinstruktør

Træningstider:

Trænere:

Elisabeth Eskildsen
Instruktør
Mobil: 22906393
eskildsen.elisabeth@gmail.com
Nikoline Johanne Sigaard Hansen
Hjælpetræner
Træner 3
Mobil:
E-mail: