PRESSEMEDDELELSE
25. august 2021

Grindsted Gymnastikforening (GGIF Gymnastik) er den første SpringsikkerForening i Billund Kommune

2. september får Grindsted Gymnastikforening papir på, at foreningen er et sikkert sted at sende børn til springtræning. Den dag bliver Grindsted Gymnastikforening nemlig officielt certificeret som en Springsikkerforening under DGI Gymnastik og GymDanmark.

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Grindsted Gymnastikforening, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt.

Med Springsikker-udviklingsplanen i hånden har foreningen nu et værdifuldt og centralt redskab, der vil sikre de springaktive medlemmer den bedst tænkelige springtræning.

Planen beskriver nemlig hvad der skal gøres, hvem der er ansvarlig og hvornår det skal gøres, så de gode intentioner slår igennem som et mærkbart kvalitetsløft omkring springtræningen i foreningen.

Papir på kompetencerne
Den 2. september 2021 kl. 16.30 i Magion, Grindsted får foreningen så officielt papir på sin nyerhvervede status, når DGI Gymnastik og GymDanmark officielt certificerer Grindsted Gymnastikforening som en SpringsikkerForening.

”Projektet har været en god løftestang for et 360 graders eftersyn af springsikkerheden i vores forening”, siger Rikke Kirkegaard, formand for Grindsted Gymnastikforening, som glæder sig til at byde nye som ”gamle” springgymnaster velkomne.

Springsikker er udviklet af DGI Gymnastik og GymDanmark. Projektet har til formål at sikre, at foreningen skal være et sikkert sted at sende sine børn til springtræning.

 

2. september 2021 bliver Grindsted Gymnastikforening certificeret som SpringsikkerForening. Det betyder, at de er på at et sikkert og trygt sted at sende sine børn til springtræning.