Tirsdag d. 2/9-2021 kl. 16.30 havde springafdelingen her i GGIF Gymnastik besøg af Steffen Bruun fra DGI Sydvest.

Steffen Bruun kom forbi for at overrække det yderst velfortjente certifikat på at vi nu er blevet en certificeret Springsikker Forening under DGI Gymnastik og GYM Danmark.

Vores formand i springafdelingen, Bettina Østergaard Mikkelsen, har arbejdet virkeligt hårdt sammen med hendes team for at opfylde alle kriterierne for at blive Springsikker Forening.

En stor TAK til Bettina og hendes team for deres store arbejde.

Nedenstående er et udpluk fra pressemeddelelsen fra DGI, hvori man kan læse lidt om hvad det vil sige at være Springsikker Forening;

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Grindsted Gymnastikforening, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt. 

Med Springsikker-udviklingsplanen i hånden har foreningen nu et værdifuldt og centralt redskab, der vil sikre de springaktive medlemmer den bedst tænkelige springtræning.

Planen beskriver nemlig hvad der skal gøres, hvem der er ansvarlig og hvornår det skal gøres, så de gode intentioner slår igennem som et mærkbart kvalitetsløft omkring springtræningen i foreningen.