Så går slutspurten ind

 

Slutspurt i GGIF-lotteriet
Der er præmier for mere end 75.000 kr. i GGIF Lotteriet. Halvdelen af salgsperioden er allerede gået, så skal man gøre sig håb om at vinde en cykel, et mobilt aircondition-anlæg eller gavekort for flere tusind kroner, skal man være vaks ved havelågen.

Den 6. november er sidste chance for at købe et lod i GGIF Lotteriet. Salget af lodsedler står foreningernes medlemmer for og de har sat slutspurten ind for at få solgt de sidste lodder. De sidste lodder sælges på Julemessen den 6. november i MAGION.

”Vi håber, at folk vil tage godt i mod de unge mennesker, når de sælger lodsedlerne fra GGIF Lotteriet”, siger Martin Østergaard fra GGIF Fodbold, ”for formålet med lotteriet er at skabe økonomisk råderum i foreningerne, så kvaliteten af arbejdet i børne- og ungeidrætten kan fastholdes uden at kontingenterne skal stige.”

”Det er ingen hemmelighed, at corona-nedlukningnerne har afskåret foreningslivet fra mange indtægtskilder, så indtægterne via GGIF Lotteriet falder på et tørt sted”, supplerer Carsten Riemann fra GGIF Håndbold.

I GGIF Håndbold har klubbens bedste seniorhold i hhv. 1. og 3. division også haft besøg af unge lodsælgere, der havde godt gang i salget af lodder. Men det er ikke kun i GGIF Håndbold, at opbakningen til GGIF-lotteriet har været god helt fra ungdommen til seniorerne – det samme gør sig gældende i gymnastik og fodbold.

”Det betyder meget, at alle har været positive overfor de børn og unge, der har solgt lodsedler. Men nu er salgets slutspurt i gang og vi skal have solgt alle lodder. Man kan nok godt forvente at møde nogle unge mennesker med lodsedler til salg i gadebilledet frem til den 6. november”, forudser Kris Skriver fra GGIF Fodbold.

På Julemessen i MAGION kan de besøgende også besigtige en del af de mange præmier, som lokale virksomheder har sponsoreret. Blandt præmierne findes gavekort på op til 9.000 kr. fra blandt andre Hotel Hedemarken. Man kan også vinde et mobilt airconditionanlæg fra firmaet Ventilation og Klima v. Morten Lykkeberg eller få varmen på en lækker gravelbike fra Bikeconcept. Med andre ord – der mangler ikke præmier i lotteriet.

”Vi er meget taknemmelige for den støtte virksomhederne har vist. Der har været stor imødekommenhed hele vejen rundt, når vi har været forbi i erhvervslivet”, forklarer Sten Bang fra GGIF Gymnastik i en pressemeddelelse.

Vinderne af de i alt 160 præmier offentliggøres kl. 14 den 7. november på Julemessen.

Er man ikke blevet tilbudt at købe et lod, kan man kontakte Mads Søbye Helbo (2910 6508), Sten Bang (6098 8211), Ole Donslund (3051 2148) eller Martin Østergaard (3044 9055).

 

I kan læse mere om Lotteriet samt præmierne her på hjemmesiden under fanen; GGIF Lotteri 2021

 

PR-Foto: GGIF

Støt GGIF Gymnastik ved en helt almindelig hverdagsting – og det koster dig ikke noget ekstra

OK støtter GGIF Gymnastik med 30% ekstra hver gang du bruger dit OK bezinkort eller OK’s App.

Corona epidemien har været hård ved mange foreninger, og det hjælper OK nu vores forening, GGIF Gymnastik, med at rette op på. Og DU kan også støtte GGIF Gymnastik uden at det koster dig ekstra.

Hver gang du tanker en liter brændstof hos OK med dit benzinkort, støtter de din valgte klub eller forening med 5 øre. Så jo mere du tanker, jo mere ryger der i klubkassen – uden at det koster dig ekstra.

Det eneste du skal gøre er at bestille et OK Benzinkort, og tilknytte GGIF Gymnastik som den forening du gerne vil støtte.

HAR du allerede OK Benzinkort, skal du blot gå ind på din profil og tilknytte GGIF Gymnastik som den forening du vil støtte.

Læs mere her;   https://www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/til-klubberne/faa-dine-medlemmer-til-at-stoette-med-oks-app

 

 

Mini Mix Nord

Mini Mix Nord er et tilbud til dig som er 10 – 14 år og allerede er aktiv gymnast i en lokal forening. 

Du kommer til at indgå på et hold med deltagere fra hele området, og her vil du få nye færdigheder som gymnast og ikke mindst indgå i et fantastisk fællesskab.

Holdet træner hver søndag i Helle Hallerne fra klokken 15 – 17 og du er velkommen til at komme og prøve – både piger og drenge.

Så har du lysten og energien til flere udfordringer får du her et ekstra tilbud om at dygtiggøre dig.

Læs mere og tilmeld dig her:

https://www.dgi.dk/arrangementer/202211555650

 

 

Så blev certifikatet overrakt

 

Tirsdag d. 2/9-2021 kl. 16.30 havde springafdelingen her i GGIF Gymnastik besøg af Steffen Bruun fra DGI Sydvest.

Steffen Bruun kom forbi for at overrække det yderst velfortjente certifikat på at vi nu er blevet en certificeret Springsikker Forening under DGI Gymnastik og GYM Danmark.

Vores formand i springafdelingen, Bettina Østergaard Mikkelsen, har arbejdet virkeligt hårdt sammen med hendes team for at opfylde alle kriterierne for at blive Springsikker Forening.

En stor TAK til Bettina og hendes team for deres store arbejde.

Nedenstående er et udpluk fra pressemeddelelsen fra DGI, hvori man kan læse lidt om hvad det vil sige at være Springsikker Forening;

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Grindsted Gymnastikforening, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt. 

Med Springsikker-udviklingsplanen i hånden har foreningen nu et værdifuldt og centralt redskab, der vil sikre de springaktive medlemmer den bedst tænkelige springtræning.

Planen beskriver nemlig hvad der skal gøres, hvem der er ansvarlig og hvornår det skal gøres, så de gode intentioner slår igennem som et mærkbart kvalitetsløft omkring springtræningen i foreningen.

Pressemeddelelse

 

PRESSEMEDDELELSE
25. august 2021

Grindsted Gymnastikforening (GGIF Gymnastik) er den første SpringsikkerForening i Billund Kommune

2. september får Grindsted Gymnastikforening papir på, at foreningen er et sikkert sted at sende børn til springtræning. Den dag bliver Grindsted Gymnastikforening nemlig officielt certificeret som en Springsikkerforening under DGI Gymnastik og GymDanmark.

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Grindsted Gymnastikforening, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt.

Med Springsikker-udviklingsplanen i hånden har foreningen nu et værdifuldt og centralt redskab, der vil sikre de springaktive medlemmer den bedst tænkelige springtræning.

Planen beskriver nemlig hvad der skal gøres, hvem der er ansvarlig og hvornår det skal gøres, så de gode intentioner slår igennem som et mærkbart kvalitetsløft omkring springtræningen i foreningen.

Papir på kompetencerne
Den 2. september 2021 kl. 16.30 i Magion, Grindsted får foreningen så officielt papir på sin nyerhvervede status, når DGI Gymnastik og GymDanmark officielt certificerer Grindsted Gymnastikforening som en SpringsikkerForening.

”Projektet har været en god løftestang for et 360 graders eftersyn af springsikkerheden i vores forening”, siger Rikke Kirkegaard, formand for Grindsted Gymnastikforening, som glæder sig til at byde nye som ”gamle” springgymnaster velkomne.

Springsikker er udviklet af DGI Gymnastik og GymDanmark. Projektet har til formål at sikre, at foreningen skal være et sikkert sted at sende sine børn til springtræning.

 

2. september 2021 bliver Grindsted Gymnastikforening certificeret som SpringsikkerForening. Det betyder, at de er på at et sikkert og trygt sted at sende sine børn til springtræning.

Genstart Gymnastikken i Billund Kommune

🤸‍♀️🤸‍♂️ I dag blev projekt “Genstart gymnastikken i Billund Kommune” skudt i gang. Et samarbejde mellem alle gymnastikforeninger og skoler i kommunen, støttet af Billund Kommune, PE Redskaber og DGI Sydvest.

Også frivillige fra vores afdeling her i GGIF Gymnastik var repræsenteret.

I dag startede vi i MAGION Grindsted med at have besøg af 3-6 kl. fra Privatskolen, og sluttede af med 6.a og 6.b fra Vestre Skole.

Alle børnene var bare mega seje og havde en masse god energi med hjemmefra 😊👍👍💪💪

På onsdag og torsdag er det 4-6 kl. fra Vestre Skole og 3-6 kl. fra Søndre Skole.

Projektet skal give børnene en fornemmelse for hvor sjovt det er at gå til gymnastik, og forhåbentligt give dem mod på at prøve lidt mere af det.

TILMELDING er nu åben for sæson 2021/2022

Tilmelding til sæsonen 2021/2022 er nu åben.

Gå ind på fanen “Tilmelding” på  https://www.ggif-gymnastik.dk og find det hold du ønsker, og tilmeld dig/dit barn.

Husk at hvis det er dit barn du tilmelder, skal det være i barnets navn/cpr.nr. Hvis barnet ikke har en mail, er det din mail du bruger.

Er der spørgsmål til holdene, er man velkommen til at kontakte instruktørerne på de enkelte hold pr. mail.

Det kan være en fordel at bruge en computer når man tilmelder, da vi tidligere har oplevet problemer med tilmelding på telefoner.

Er der problemer med at tilmelde, skal man skrive en mail til Elisabeth på;  eskildsen.elisabeth@gmail.com

 

Vi glæder os til en ny sæson med jer alle sammen.

Støtte til det nye “Motorik- og kamsportscenter” kan være fradragsberettiget

Din støtte til motorik- og kampsportscenteret kan være fradragsberettiget 🧡
Foreningslivet og MAGION samler ind til nye rammer til gymnastik- og kampsportsforeningerne 💡
Formålet med et nyt motorik- og kampsportscenter er at skabe
mere glæde, bevægelse og sundhed for borgerne i Billund Kommune.
Vi vil skabe en moderne og tidssvarende ramme omkring aktiviteterne for gymnastikforeninger og kampsportsforeninger, men også
dagplejere, daginstitutioner, skoler, efterskoler, uddannelser,
landsdels-gymnastikhold og nye formelle og uformelle sportsgrene.
Lyder det som noget du kunne finde på at bidrage til, så kan du støtte projektet via DGIs Gavefond 👏
DGIs gavefond er godkendt af skattemyndighederne. Indbetalinger er fradragsberettigede på selvangivelsen.
Hvis du ønsker det, kan DGI indberette beløbet til skattemyndighederne, således at fradraget automatisk kommer med på din selvangivelse.
Del gerne opslaget, hvis du kender én det kunne være relevant for – på forhånd tak🧡!
Brug linket her: 👇👇👇

GGIF Rom lanceres i samarbejde med Skjold Burne Grindsted

👉Det her bliver godt👇
Vi – Skjold Burne Grindsted – lancerer nu en lækker sødmefuld rom (fra El Salvador) i samarbejde med GGIF🥃
Køb en Rom og støt GGIF
mandag d. 28. juni kl. 20.00 tyvstarter vi salget med en LIVE auktion her på siden👏🏼 Hjælp os gerne med at dele budskabet.
👉Der er i alt lavet 200 flasker, men de første 20 flasker sælger vi til højeste bydende over salgsprisen. ALT overskuddet herfra går til de tre foreninger under GGIF💰
De resterende flasker sælges herefter i vores butik.
Pris pr. flaske 350,-
Der går 50,- til GGIF pr. solgte flaske.
Fra pressen👇
“Vi glæder os meget over dette samarbejde og ser frem til, at GGIF Rom bliver sat til salg. Der er tale om en god rom, så man kan sikre sig en god smagsoplevelse og samtidigt støtte GGIF. Samtidig vil vi gerne bidrage til at skabe aktivitet i en god lokal butik” udtaler Kris Skriver på vegne af de tre foreninger.
Morten Kampmann Jacobsen udtaler: “Vi er glade for samarbejdet med GGIF. Samarbejdet med foreningerne er vigtigt for os, da vi på den måde kan være til at skabe aktivitet i byen”.