Handicapprisen 2017

Det kommunale Handicapråd har tildelt Jytte Fruerlund årets “Handicapprisen 2017”.

GGIF Gymnastik indstillede Jytte Fruerlund med QUAN Team til Billund kommunes Handicappris, da det samtidig passer perfekt til GGIF Gymnastiks værdigrundlag.

 

Et af de vigtigste forudsætninger for at de handicappede borgere med f.eks. funktionsnedsættelse kan blive integreret i vores samfund er bl.a. at vi har ildsjæle ude i vores foreninger, som forstår og fortolker de handicappedes situationer.

 

Disse frivillige ildsjæle, som f.eks. instruktør Jytte Fruelund, gør en stor forskel med deres blik for kreativitet, motivation og individuelle metoder. Denne rummelighed, indsigt og respekt for de enkelte borgeres muligheder for medinddragelse og udvikling igennem aktiviteter og socialt samvær – giver foreningens værdigrundlag mening.

HALLØJ I HALLEN MED GGIF GYMNASTIK

Efter mange års pause har vi valgt at tage det op igen.
Fra GGIF gymnastik glæder vi os til at se store som små:
Magions Hal 3 lørdag den 18. november fra kl. 10.00 – 12.00.
Det koster 10 kr. pr. deltager, som betales ved indgangen til Hal 3.
Der vil være sat redskabsbaner op, så der er rig mulighed både for store og
små for at få rørt sig og få prøvet kræfter med lidt af hvert.
Så uanset om I kender til gymnastik eller ej, så kik forbi. Alle er velkommen.
Deltagelse foregår på eget ansvar.

MOTIONSHOLD FOR KVINDER 50+

TIRSDAG 18.15-19.15 I PIGESALEN I MAGION

Vi har salen og en super dygtig instruktør, men vi mangler DIG. Så kom frit frem alle kvinder 50+ der har lyst til hygge og samvær med andre kvinder.

Der er garanti for god og grundig træning af hele kroppen, bl.a. arbejder vi med balancen, hofte og skuldre men også med kondition og styrketræning. Fyld bilen op, tag din nabo/veninde med og kom og vær med.

Der er gratis prøvetræning 3 gange, inden betaling skal ske.

Ved eventuelle spørgsmål kontakt holdets instruktør Bodil Nielsen på: 2874 8285

Nyt Rytmehold for 8.-9. klasse piger…

Det er et rytmisk gymnastikhold for alle piger, der har lysten. Få målrettet træning og sved på panden, sammen med os! Træningerne vil bestå af, styrke og rytmiske færdigheder. Til sidst i sæsonen vil vi ende ud med nogle opvisninger rundt omkring i landet. Så hvis du er en pige der gerne vil prøve kræfter med hårdt, men ikke mindst fedt gymnastik, med en masse sammenhold, så er A-holdet lige noget for dig.

Vi ses
Amalie, Ane og Anne

Så er der åbent for tilmelding..

Kan du bare ikke vente, så kan du allerede nu tilmelde dig det hold du har lyst til, at deltage på i næste gymnastiksæson 2017/2018.

Der er en samlet oversigt under “træningsinfo”  i menuen (vælg derefter træningstider og priser), men du kan også få en bedre beskrivelse, ved at klikke på “hold” i menuen, og scrolle ned til det hold du har lyst til at læse mere om..

Når du har fundet holdet der passer til dig, klikker du på “tilmelding” til hold i menuen.

Vi glæder os helt vildt til at se dig i foreningen.

God fornøjelse…

Guld, guld og atter guld

For tredje gang i denne sæson kom et af GGIF Gymnastiks Grand Prix hold hjem fra en mesterskabskonkurrence med guld om halsen. Først var det pigerne fra 8-10 år, som vandt guld og blev jyske mestre, så var det pigerne i alderen 10-12, som vandt guld til DM i 2. division, og søndag vendte det ældste af foreningens to hold i pigerækken (12-14 år) 2. division hjem med et genvundet mesterskab.

 

Det var med sommerfugle i maven og stor spænding, at pigerne tidligt søndag morgen tog turen til Paaruphallerne i Odense. Det kan godt være et pres at skulle forsvare en mesterskabstitel.  Det var forårsvarmt ude, men også inde i hallen steg temperaturen. Pigerne skulle i første omgang på med deres tøndebåndsserie, som de tidligere har scoret gode points med, det lykkedes også denne gang. Men den solide føring de tog her, var den nok til at holde konkurrenterne på afstand? Flere af de andre hold er meget stærke i deres serie uden redskab.

Men pigerne viste, at de havde trænet ihærdigt og leverede deres absolutte toppræstation i denne sæson. Spændingen voksede, og der blev talt på knapperne, mens de sidste hold blev færdige og fik deres points. Ville det række hele vejen hjem? Det gjorde det. Pigerne fik en delt førsteplads for deres anden serie, og samlet fik de points nok til at vinde med et sikkert forspring til de nærmeste konkurrenter. Mesterskabet var hjemme igen.

Det er nu tredje gang til de seneste fire Danmarksmesterskaber, at Team Safira scorer guld, så for holdet blev det også en dag med guld, guld og atter guld. Så det var en flok trætte, men glade og stolte piger og instruktører, som kom tilbage til Grindsted sendt søndag aften.

 

Nu kan de sidste tre af foreningens syv Grand Prix hold går på sommerferie, men mange af pigerne holder dog ikke fri fra gymnastikken, idet de mødes til forårsgymnastik og ekstra træninger, indtil sæsonen starter igen til august.

 

 

Billedtekst:

Bodil Hirt (instruktør), Mie Buchhave Søgaard (instruktør), Silke Lundø Kristensen, Victoria Aagaard Gjerlevsen, Elly J. Søgaard, Nikoline Johanne Sigaard Hansen, Pil Buchhave Søgaard, Sofie Tolvard Völcker, Caroline Hansen, Alicia Skjøtt, Benedicte Ulrikke Roed, Julie Nissen og Cecilie Völcker (instuktør)

Danmarksmestre

*** DANMARKSMESTRE ***

Grand Prix holdet Team Lyra (som betyder vidunderlig stjerne og vist passer helt perfekt i dag) kunne i dag vende hjem med ikke bare en guldmedalje om halsen, men også titlen som danmarksmestre i kategorien mini 10-12, 2. division.

STORT og velfortjent TILLYKKE til alle gymnaster, trænere og hjælpetrænere.

Afslutning på en god sæson..

Vi sluttede GGIF-gymnastik sæsonen af med at tilbyde alle frivillige i foreningen, en dag fyldt med gymnastik, i Magion, hvor DGI Sydvest for første gang, afholdte Gymnastikgalla for alle landsdelshold i DGI Sydvest.

Efter Galla-opvisningen tog vi i Lyngbowl, hvor bordene var dækket op til de 42 frivillige der valgte at bruge denne dag sammen med foreningen. Vi uddelte 3 nye priser til nogle af vore frivillige, som har gjort sig ekstra bemærket i sæsonen der er gået, vi vil forsøge at gøre denne pris uddeling til en tradition. Derudover var der i år også kåring af et nyt æresmedlem i foreningen, Bodil Hirt.

Se de glade prisvindere og det nye æresmedlem her: Afslutning 2017