GGIF Gymnastik var med ved Royalt besøg i Billund

Mandag eftermiddag var GGIF Gymnastik så heldige, at både Grand Prix afdelingen og Spring talent og Minitalent, fik lov til at komme til Billund og være med til 10-års fødselsdag i Børnenes Hovedstad.

Der skulle vises flotte og imponerende positurer og springes på airtrack foran selveste H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Det var en meget stor oplevelse for alle gymnasterne. Rigtig mange forældre og bedsteforældre bakkede også op og deltog blandt publikum.

Vi mødtes i Magion og holdt samling og fik bundet fine kulørte sløjfer i håret (eller om benet / armen / hovedet 😮) inden afgang. I Billund blev der varmet op på stedet i bare tæer på græsset  og i den kolde vind. Intensiteten steg efterhånden som meldingen kom fra midtbyen, at nu var H.K.H. Mary på vej. Først en forbi-kørsel i den ene retning, og dernæst vendte bilen i rundkørslen. Så kørte hun ganske langsomt forbi. Først alle Grand Prix gymnasterne og derefter spring-gymnasterne på airtracken. Hun gav sig sågar tid til at stoppe op på den røde løber langs airtracken, og se et par springere og klappe af deres færdigheder.

Efter besøget fra H.K.H. Kronprinsesse Mary, havde arrangørerne sørget for pølsehorn, minipizzaer og vand/sodavand i rigelige mængder til alle de aktive deltagere.

En rigtig dejlig eftermiddag for alle, som kun kunne lykkes med forældrenes hjælp til transport, samt de super dedikerede trænere til at koordinere og sørge for spring-modtagning.

Billeder fra dagen kan ses på dette link:

https://ggif-gymnastik.dk/galleri/h-k-h-kronprinsesse-mary-spring-talent-og-grand-prix/

 

Vi byder Sanne Hede Jensen velkommen som næstformand

Ved mandagens generalforsamling, d. 2/5 2022 var vores nu tidligere næstformand John Storgård Pedersen på valg, efter eget ønske, efter 10 år på posten.

Sanne Hede Jensen stillede op til posten, og blev enstemmigt valgt.

Sanne Hede Jensen er tilflytter til byen, og vil gerne bidrage med frivilligt arbejde. Hun har tidligere været formand for Daugaard Gymnastikforening, hvor hun hvor hun også har været instruktør i 8 år.

Sanne overtager posten som næstformand i GGIF Gymnastik, og hun bliver ligeledes ny instruktør for vores “Q for kvinder” hold.

Vi byder Sanne stort velkommen til GGIF Gymnastik. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

 

John Storgård Pedersen fra GGIF Gymnastik modtog velfortjent pris

Ved årets Sports og Kulturgalla 2022 i Billund Kommune, modtog John Storgård Pedersen prisen for Årets leder/træner.

Vores netop afgåede næstformand, John Storgård Pedersen, modtog ved gårdsdagens Sports og Kulturgalla i Billund Kommune en velfortjent pris.

Vi er stolte og taknemmelige for at have en mand som John i GGIF Gymnastik forening, og kan kun nikke genkendende til følgende fra Sport og Kulturgalla 2022;

I hele 10 år har John Storgaard Pedersen siddet som en stærk drivkraft i bestyrelsen for GGIF Gymnastik. Her har han arbejdet målrettet og engageret for foreningsarbejdet. John bidrager ikke bare til bestyrelsesarbejdet. Han har også været en stor fortaler for og tovholder på tilblivelsen af det nye motorik- og kampsportscenter.
Her har John ad flere omgange undervejs udarbejdet, gennemtænkt og nytænkt tilblivelsen af det nye center. Et center, som nu er en del af MAGION til stor glæde for både byens nuværende og kommende gymnaster og kampsportsudøvere. På grund af John og hans store dedikation til projektet, har det nu været muligt at fejre første spadestik, som symbol på, at projektet nu er igangsat.”

John er et kæmpe aktiv for GGIF Gymnastik, og om nogen fortjener han prisen.

Endnu engang kæmpe stort tillykke til dig, John.

Foto venligst lånt af Rene Lind Gammelmark, Netavisen

 

 

Generalforsmling i GGIF Gymnastik d. 2/5 – 2022

GGIF Gymnastik afholdte i aftes, d. 2/5 – 2022, årets Generalforsamling.

Årsberetning samt præsentation til årsberetningen er offentliggjort, og kan læses vedhæftet her.

I bestyrelsen havde vi næstformand John Storgård på valg, og Sanne Hede Jensen blev i stedet blev valgt ind i bestyrelsen på næstformandsposten. Sanne Hede Jensen har en baggrund i gymnastik fra bl.a. Daugård Gymnastikforening. Vi byder velkommen til Sanne.

På bestyrelsens øvrige to poster er henholdsvis kasserer Petra Hansen og formand Rikke Kirkegaard.

 

Årsberetning 2021/2022:

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=2275473252&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1731779466382169129&th=1808843fd3065429&view=att&disp=inline

Generalforsamling  2021/2022:

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=2275473252&attid=0.2&permmsgid=msg-f:1731779466382169129&th=1808843fd3065429&view=att&disp=safe

 

 

 

Planlægning af den nye sæson er i fuld gang

Planlægningen af den nye sæson 2022/2023 i GGIF Gymnastik er i fuld gang, og vi søger lige nu en frivillig M/K der kunne tænke sig at blive instruktør for 7. – 9. klasses rytmepiger.

Er det dig eller en du kender der kunne tænke sig at blive instruktør for vores rytmepiger 7. – 9. klasse? Det kan også være I er et par stykker der måske sammen har lyst til at varetage denne opgave – mulighederne er mange. Du/I vil stå for træningen af pigerne, så basic kendskab til rytmegymnastik er et plus.

Som frivillig i GGIF Gymnastik vil der altid være andre frivillige at sparre med, og du/I vil få al den hjælp du/I har brug for. Er der relevante kurser, er det også noget du vil komme på.

Er du eller kender du den rette kandidat, så send gerne en mail hurtigst muligt til Anette på; Lorentzen1979@gmail.com

Anette kan også hjælpe med eventuelle spørgsmål du/I måtte have.

Vi ser frem til at høre fra jer

GGIF Gymnastik

 

Vestjysk Bank i Grindsted donerer 100.000 kr. til GGIF Gymnastik

Ved søndagens lokalopvisning i GGIF Gymnastik, kom Dorthe Brinkmann, filialdirektør i Vestjysk Bank i Grindsted, forbi med en særdeles flot donation til redskaber til det nye Motorik- og Kampsportscenter.

Søndag d. 27/3 – 2022 blev der i MAGION i Grindsted afholdt den længe ventede Lokalopvisning, for alle gymnasterne i GGIF Gymnastik.

Klokken 11.30 kom Dorthe Brinkmann fra Vestjysk Bank i Grindsted forbi opvisningen, og havde gode nyheder at dele med GGIF Gymnastik.

”I Vestjysk Bank er vi tæt på vores kunder, vi er en del af lokalsamfundet og bakker op hvor vi kan”

”Vi ønsker, at Grindsted og omegn skal være et aktivt og attraktivt sted at bo, og derfor er jeg utroligt glad for at jeg i dag, på vegne af Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasses Støttefond, kan overbringe en gavecheck på 100.000 kr. til indkøb af gymnastikudstyr til det nye Motorik- og Kampsportscenter her i MAGION”

”Det er vores håb, at det vil bidrage til at GGIF Gymnastik får de bedste betingelser for træning, fællesskab og videre udvikling” udtaler Dorthe Brinkmann.

Dorthe Brinkmann overbragte gavechecken til Rikke Kirkegaard, som er formand i GGIF Gymnastik.Gavechecken fra Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasses Støttefond kommer til at bevirke at vi i GGIF Gymnastik blandt andet kan få nogle af de mange springredskaber vi skal bruge i det nye Motorik- og Kampsportscenter. Redskaber udvikler sig nemlig utroligt meget, og det samme gør springerne. De laver flere avancerede spring og rotationer, og derfor må vi også i GGIF Gymnastik ud at investere i det bedste udstyr, så vores springere ikke kommer til skade.

Vi vil i GGIF Gymnastik, gerne sige 100.000 gange tak til Vestjysk Bank for den flotte opbakning til at vi i det nye center kan udvikle vore gymnaster og samtidig minimere deres risiko for skader.

Dorthe Brinkmann og formanden for GGIF Gymnastik Rikke Kirkegaard

Dorthe Brinkmann og Rikke Kirkegaard med et hold af springgymnasterne (Foto; Jette’s Foto)

HATHA Yoga starter op efter Påske

Så er der godt nyt for alle M/K som elsker Yoga. Efter Påske starter der nye hold op.

Instruktør Rikke Kirkegaard fortæller;

“Jeg glæder mig til at starte nye forår/sommer forløb op efter påske”.

“I forløbene vil jeg tilbyde afvekslende Hatha Yoga for alle (uanset køn og niveau) – og på dage med solskin vil vi tage praksissen udendørs i skoven med fokus på neuro yoga og mindfull Walking”. 

Du kan læse mere information om holdene her på hjemmesiden under “Tilmelding til hold” fanen – der er åbent for tilmelding.

Opstart ses nedenfor;

HATHA Yoga M/K   Hold 1       Fredage kl. 16:00 – 17:15    (opstart 22/4 – 2022)     

HATHA Yoga M/K   Hold 2       Onsdage kl. 18:30-19:45    (opstart 20/4 – 2022)   

HATHA Yoga M/K   Hold 3       Onsdage kl. 16:30 – 17:45   (opstart 20/4 – 2022)

 

Lokalopvisnigen er i gang, og startede op med uddeling af priser og donationer.

 

 

I dag, d. 27/3 2022, kan vi i GGIF Gymnastik endelig afholde vores årlige lokalopvisning, efter at have været lukket ned de sidste 2 år grundet Corona epidemien.

Og sikke en fantastisk start. Glade og smilende gymnaster der strålede ved dagens indmarch.  Man kan tydeligt fornemme hvordan vore gymnaster har set frem til endelig at få lov til at vise det de elsker – nemlig deres gymnastik.

De blev modtaget af deres familier, venner, naboer og mange andre som var kommet for at se de dygtige gymnaster.

Da fanerne var blevet præsenteret og nationalsangen sunget, bød formanden for GGIF Gymnastik, Rikke Kirkegaard velkommen til gymnasterne, deres instruktører, og ikke mindst de mange fremmødte publikummer.

GGIF Gymnastik er en fantastisk forening at være frivillig i, og flere har været tilknyttet foreningen i mange år.

Jytte Fruerlund har været tilknyttet i over 40 år, Tina Poulsen og Bodil Nielsen mere end 25 år, Rikke Sivebæk, Pernille Frederiksen og Stine Pedersen mere end 10 år. Disse jubilæer blev markeret med

“Kære alle jubilarer, vi kan slet ikke sige jer et stort nok tak, foreningen kan ikke undvære undervisere og frivillige som jer. Og vi glæder os til mange år fremover sammen med jer. Tak (gaver overrækkes). en gave og flotte ord fra Rikke Kirkegaard”

Herefter blev ordet overgivet til Thomas Jensen fra gymnastikudvalget i GGIF Gymnastik.

I GGIF gymnastik har vi knap 100 frivillige, som på hver sin måde bidrager til at vi kan have gymnastik her i Grindsted. De fortjener alle
en stor tak. Vi har dog nogle som yder en ekstra stor indsats for klubben, dem vil vi hylde  i dag. Det er de frivillige i klubben som har indstillet dem.

Vi har et sponsor udvalg som yder en kæmpe indsats for det nye motorikcenter. Udvalget består af Ole Rimmer og Steen Bang.

De har bland andet samlet mange penge ind via GGIF lotteriet, tapas menū for Hotel Hedemarken, GGIF Gin og Rom, Ok brændstof.

 

Årets rookie

Denne hæder gives til en ny træner/hjælpetræner i GGIF-gymnastik, som har gjort det helt usædvanligt godt i denne sæson.

Hvad kan vi så fortælle om denne person

 • Han er ny træner i år
 • Han er god til at komme med nye ideer og tage ansvar
 • Han er meget sjov, og kan få alle børnene til at grine
 • Alle gymnasterne er glade for ham
 • Han møder altid op med en utrolig energi og godt humør.
 • Børn og unge elsker hans sjove input og fantastiske tilgang til hver eneste træning
 • Tager turen fra Varde for at træne her i Grindsted.
 • Han er hjælpetræner 3.-6. kl. spring

Årets rookie: Mathias Jørgensen

 

Energiprisen

Modtageren af energiprisen gives til en person, som har udvist stor energi, og en utrættelig indsats som leder, udvalgsmedlem eller bestyrelsesmedlem.

Hvad kan vi så fortælle om denne person

 • Hun er et fantastisk aktiv for foreningen
 • Man får svar fra hende med det samme 24/7 –  365
 • Hun gennemgår med et kritisk og konstruktivt blik de tekster vi sender til hende. Det viser at der er styr på kommunikationen i GGIF gymnastik
 • Hun sender meddelelser ud for bestyrelsen
 • Hun været meget aktiv under corona nedlukningen, så vi har ikke været i tvivl om noget
 • Alt hvad vi skal have sendt ud, overlader vi trygt til hende.
 • Hun hjælper alle, det er lige meget om det er fra formanden eller fra hjælpetrænerne
 • Hun er en uvurderlig hjælp, og det altid med et smil på læben og en venlig kommentar
 • Hun styre vores Facebookside og vores hjemmeside

Energiprisen gives til Jette Vejgaard Morsing

Årets leder

Modtageren af prisen årets leder er aktiv i GGIF-gymnastik, og har gennem en årrække har gjort et særligt stort stykke arbejde som instruktør, holdleder, udvalgsmedlem eller bestyrelsesmedlem.

Hvad kan vi så fortælle om denne person

 • Man møder hende ikke ret tit i hallen
 • Hun bruger mange timer på at sørge for at indtægter kommer ind på de rigtige konti
 • Hun sørger for betaling af udgifter på hallejer, kørsel, kurser, redskaber, dragter osv.
 • Hun indberetter de rigtige tal til kommunen, for at vi får de tilskud vi er berettiget til.
 • Hun søger ofte midler i diverse fonde, kommunen eller i DGI
 • Hun står for at der er styr på kontrakter med alle instruktører og frivillige
 • Hun laver foreningens årsbudget, aflægger regnskabsopgørelse
 • Hun styrer foreningens penge, så vi andre kan koncentrere os om gymnastisk.
 • En af hendes helt store opgaver er at holde styr på de 2 øvrige medlemmer af bestyrelsen, og det kræver sin kvinde
 • Hun har været foreningens kasserer i bestyrelsen siden 2012

Årets lederpris går til Petra Hansen

 

Da priserne til de frivillige var blevet uddelt, fik næstformanden for GGIF Gymnastik John Storgård ordet.

Han kunne berette at der trods Corona epidemien er blevet arbejdet hårdt i baggrunden, i samarbejde med MAGION, for at give gymnasterne bedre vilkår for at udøve gymnastikken.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det nogen gange er svært at få puslespillet til at gå op, når der skal bookes haller til vores gymnaster. Formanden for Grand Prix udvalget, Ellen Egsgaard, fik dog i 2020 den geniale ide at man kunne sætte en foldevæg op i Hal 3, og så ville der pludselig være plads til to hold der kunne træne på samme tid.  Dette blev evalueret med bestyrelsen i Magion, og i samarbejde med GGIF Gymnastik blev der etableret en foldevæg. GGIF bidrog med 300.000 kr. til foldevæggen. I og med foldevæggen aldrig rigtigt blev ”indviet” grundet Corona tiden, overrakte Ellen Egsgaard et synligt gavebevis til direktørem af Magion, Henrik Steen Andersen, for at det ikke skal gå ubemærket hen. Beløbet blev reelt skænket 5. november 2021 til MAGION af GGIF Gymnastik som gave til foldevæggen

 

Næstformanden havde også andre gode nyheder at offentliggøre.

Som mange sikkert har hørt og lagt mærke til, er der gang i nyt byggeri lige udenfor arenaen. Det er det nye Motorik- og kampsportscenter, som vi i GGIF Gymnastik glæder os til at kunne bruge.

Siden John Storgård i 1986 startede som instruktør i GGIF Gymnastik, har udviklingen af redskaber udviklet sig enormt. Mange husker rullemadrasserne og skumredskaberne som var meget fremme i 80’erne. Efterfølgende kom springgravene i gulvene med store skummadrasser og i 1997 kom PE.redskaber med den første air-track. Endvidere er trampoliner blevet tilpasset i løbet af årene, så springerne har de bedste forudsætninger for at udføre deres spring på bedst mulige måde. Som forening kræver det økonomisk meget, men GGIF Gymnastik har fulgt meget godt med tiden. GGIF Gymnastik er også i dag en ”Springsikker forening”, som også kræver at man blandt andet sikkerhedsmæssigt er helt up to date.

Motorik- og kampsportscentret ser nu sin begyndelse, og det er efter mange års arbejde for både arkitekt, Allan Toldvard Pedersen, bestyrelsen i MAGION og GGIF Gymnastik. Desuden blev det valgt at få Bokseklubben og Taekwondo klubben med i projektet, da disse klubbers faciliteter er nedslidte, samt det vil blive et center der vil blive benyttet mere aktivt.

Stor fokus på projektet betyder nu at drømmen bliver en realitet. Vores springhold og Grand Prix hold kræver mere plads end vores børne- og voksenhold, og derfor ser vi frem til at kunne indvie det nye Motorik- og kamsportscenter slut 2022/start 2023????

GGIF Gymnastik er er stolte over at kunne overrække et gavebevis på 700.000 kr. til redskaber til vores gymnaster. Gavebeviset blev overrakt af formanden for springafdelingen, Bettina Mikkelsen, til Henrik Steen Andersen som synligt bevis på vores gode samarbejde med MAGION, som vi håber fortsætter i mange år endnu.