Handicapprisen 2017

Det kommunale Handicapråd har tildelt Jytte Fruerlund årets “Handicapprisen 2017”.

GGIF Gymnastik indstillede Jytte Fruerlund med QUAN Team til Billund kommunes Handicappris, da det samtidig passer perfekt til GGIF Gymnastiks værdigrundlag.

 

Et af de vigtigste forudsætninger for at de handicappede borgere med f.eks. funktionsnedsættelse kan blive integreret i vores samfund er bl.a. at vi har ildsjæle ude i vores foreninger, som forstår og fortolker de handicappedes situationer.

 

Disse frivillige ildsjæle, som f.eks. instruktør Jytte Fruelund, gør en stor forskel med deres blik for kreativitet, motivation og individuelle metoder. Denne rummelighed, indsigt og respekt for de enkelte borgeres muligheder for medinddragelse og udvikling igennem aktiviteter og socialt samvær – giver foreningens værdigrundlag mening.

HALLØJ I HALLEN MED GGIF GYMNASTIK

Efter mange års pause har vi valgt at tage det op igen.
Fra GGIF gymnastik glæder vi os til at se store som små:
Magions Hal 3 lørdag den 18. november fra kl. 10.00 – 12.00.
Det koster 10 kr. pr. deltager, som betales ved indgangen til Hal 3.
Der vil være sat redskabsbaner op, så der er rig mulighed både for store og
små for at få rørt sig og få prøvet kræfter med lidt af hvert.
Så uanset om I kender til gymnastik eller ej, så kik forbi. Alle er velkommen.
Deltagelse foregår på eget ansvar.

MOTIONSHOLD FOR KVINDER 50+

TIRSDAG 18.15-19.15 I PIGESALEN I MAGION

Vi har salen og en super dygtig instruktør, men vi mangler DIG. Så kom frit frem alle kvinder 50+ der har lyst til hygge og samvær med andre kvinder.

Der er garanti for god og grundig træning af hele kroppen, bl.a. arbejder vi med balancen, hofte og skuldre men også med kondition og styrketræning. Fyld bilen op, tag din nabo/veninde med og kom og vær med.

Der er gratis prøvetræning 3 gange, inden betaling skal ske.

Ved eventuelle spørgsmål kontakt holdets instruktør Bodil Nielsen på: 2874 8285

Nyt Rytmehold for 8.-9. klasse piger…

Det er et rytmisk gymnastikhold for alle piger, der har lysten. Få målrettet træning og sved på panden, sammen med os! Træningerne vil bestå af, styrke og rytmiske færdigheder. Til sidst i sæsonen vil vi ende ud med nogle opvisninger rundt omkring i landet. Så hvis du er en pige der gerne vil prøve kræfter med hårdt, men ikke mindst fedt gymnastik, med en masse sammenhold, så er A-holdet lige noget for dig.

Vi ses
Amalie, Ane og Anne

Så er der åbent for tilmelding..

Kan du bare ikke vente, så kan du allerede nu tilmelde dig det hold du har lyst til, at deltage på i næste gymnastiksæson 2017/2018.

Der er en samlet oversigt under “træningsinfo”  i menuen (vælg derefter træningstider og priser), men du kan også få en bedre beskrivelse, ved at klikke på “hold” i menuen, og scrolle ned til det hold du har lyst til at læse mere om..

Når du har fundet holdet der passer til dig, klikker du på “tilmelding” til hold i menuen.

Vi glæder os helt vildt til at se dig i foreningen.

God fornøjelse…

Guld, guld og atter guld

For tredje gang i denne sæson kom et af GGIF Gymnastiks Grand Prix hold hjem fra en mesterskabskonkurrence med guld om halsen. Først var det pigerne fra 8-10 år, som vandt guld og blev jyske mestre, så var det pigerne i alderen 10-12, som vandt guld til DM i 2. division, og søndag vendte det ældste af foreningens to hold i pigerækken (12-14 år) 2. division hjem med et genvundet mesterskab.

 

Det var med sommerfugle i maven og stor spænding, at pigerne tidligt søndag morgen tog turen til Paaruphallerne i Odense. Det kan godt være et pres at skulle forsvare en mesterskabstitel.  Det var forårsvarmt ude, men også inde i hallen steg temperaturen. Pigerne skulle i første omgang på med deres tøndebåndsserie, som de tidligere har scoret gode points med, det lykkedes også denne gang. Men den solide føring de tog her, var den nok til at holde konkurrenterne på afstand? Flere af de andre hold er meget stærke i deres serie uden redskab.

Men pigerne viste, at de havde trænet ihærdigt og leverede deres absolutte toppræstation i denne sæson. Spændingen voksede, og der blev talt på knapperne, mens de sidste hold blev færdige og fik deres points. Ville det række hele vejen hjem? Det gjorde det. Pigerne fik en delt førsteplads for deres anden serie, og samlet fik de points nok til at vinde med et sikkert forspring til de nærmeste konkurrenter. Mesterskabet var hjemme igen.

Det er nu tredje gang til de seneste fire Danmarksmesterskaber, at Team Safira scorer guld, så for holdet blev det også en dag med guld, guld og atter guld. Så det var en flok trætte, men glade og stolte piger og instruktører, som kom tilbage til Grindsted sendt søndag aften.

 

Nu kan de sidste tre af foreningens syv Grand Prix hold går på sommerferie, men mange af pigerne holder dog ikke fri fra gymnastikken, idet de mødes til forårsgymnastik og ekstra træninger, indtil sæsonen starter igen til august.

 

 

Billedtekst:

Bodil Hirt (instruktør), Mie Buchhave Søgaard (instruktør), Silke Lundø Kristensen, Victoria Aagaard Gjerlevsen, Elly J. Søgaard, Nikoline Johanne Sigaard Hansen, Pil Buchhave Søgaard, Sofie Tolvard Völcker, Caroline Hansen, Alicia Skjøtt, Benedicte Ulrikke Roed, Julie Nissen og Cecilie Völcker (instuktør)

Danmarksmestre

*** DANMARKSMESTRE ***

Grand Prix holdet Team Lyra (som betyder vidunderlig stjerne og vist passer helt perfekt i dag) kunne i dag vende hjem med ikke bare en guldmedalje om halsen, men også titlen som danmarksmestre i kategorien mini 10-12, 2. division.

STORT og velfortjent TILLYKKE til alle gymnaster, trænere og hjælpetrænere.

Afslutning på en god sæson..

Vi sluttede GGIF-gymnastik sæsonen af med at tilbyde alle frivillige i foreningen, en dag fyldt med gymnastik, i Magion, hvor DGI Sydvest for første gang, afholdte Gymnastikgalla for alle landsdelshold i DGI Sydvest.

Efter Galla-opvisningen tog vi i Lyngbowl, hvor bordene var dækket op til de 42 frivillige der valgte at bruge denne dag sammen med foreningen. Vi uddelte 3 nye priser til nogle af vore frivillige, som har gjort sig ekstra bemærket i sæsonen der er gået, vi vil forsøge at gøre denne pris uddeling til en tradition. Derudover var der i år også kåring af et nyt æresmedlem i foreningen, Bodil Hirt.

Se de glade prisvindere og det nye æresmedlem her: Afslutning 2017

 

En guld, to sølv og to bronze

Det var, hvad GGIF Gymnastiks Grand Prix hold tog med hjem fra de Jyske Mesterskaber.

 

65 piger i alderen 5 til 24 år fordelt på syv hold deltog lørdag den 18. marts i de jyske mesterskaber i Silkeborg. Det blev en lang dag med masser af gode oplevelser, karaktere, som levede op til holdenes målsætninger, og 5 sæt medaljer.

 

Foreningens yngste Grand Prix piger – Team Rubina – åbnede konkurrencedagen. Det gjorde de på allerbedste vis. Pigerne er i alderen 5-8 år og har trænet Grand Prix gymnastik siden september, men det lod de sig ikke mærke med. De strålede som små sole og var fuldt fokuserede, så de scorede en flot karakter og sikrede Grindsted de første sølvmedaljer.

 

Derefter var det pigerne i Mini Mono rækken – Team Jasmin – som er piger i alderen 8-12 år. Det er et nyt hold, som primært består af nye piger.  De deltog med en serie, som de fik en flot karakter for.  De rakte til en 7. plads, hvor de var i tæt konkurrence om 4. pladsen.

 

Så blev der taget hul på rækkerne, hvor pigerne deltager med to serier – hhv. med og uden redskaber. Pigerne i Mini 8-10 rækken – Team Anemone – var forsvarende jysk mestre, og det mesterskabe havde de trænet hårdt og intensivt for at forsvare. Og det gjorde de. De blev for andet år i træk Jyske Mestre med en suveræn og velfortjent karakter noget over konkurrenternes. Guldet var hjemme – igen.

 

Mini 10-12 – Team Lyra – fulgte lige efter.  Fem minutter inden holdet skulle på for anden gang, oplevede de ethvert holds og instruktørs mareridt: en skadet gymnast. Men reserven vidste sig at være en pige med is i maven, så hun trådte til, og holdet kunne gennemføre serie to i flot stil. Det rakte til to gode karaktere, som gav holdet en velfortjent bronzemedalje.

 

I pigerækken, som er piger i alderen 12-14 år, har foreningen to hold – Team Opalia med piger på 12-13 år og Team Safira med piger på 14 år. Det blev en konkurrence med høj spænding lige til det sidste. Opalia viste igen, at det er et hold, som formår at fokusere og toppe på det helt rigtige tidspunkt. De lå lige indtil de sidste to hold havde været på gulvet med deres sidste serier på en andenplads. Så skulle Safira på med deres tøndebåndsserie, og det er ikke uden grund, at pigerne der er meget glade for at arbejde med tøndebånd. Deres karakter vendte op og ned på rækkefølgen, så Safira tog hjem med sølvet, mens Opalia fik en meget flot og velfortjent 4. plads, hvor de fordoblede deres point fra sidste konkurrence.

 

Som rosinen i pølseenden skulle de ældste piger – Team Feline – som er piger i alderen 16-24 år, vise, hvad de havde fået ud af træningssæsonen. De havde også knoklet for at forbedre deres resultater siden kvalifikationsrunden – og det lykkedes. De fik gode karakterer for serien både med og uden vimpel, og kunne som dagens sidste medaljevindere få deres bronzemedaljer hængt om halsen.

 

Efter en lang dag vendte de 65 piger og alle instruktørerne tilbage til Grindsted. Træningen starter igen mandag man skal jo ikke hvile på laurbærrene. Selvom det ikke gælder en konkurrence næste weekend, så er alle syv hold opsatte på at vise deres allerbedste, når de sammen med foreningens mange øvrige hold deltager i GGIFs Forårsopvisning søndag den 26. marts i Magion – det er altid godt at være på hjemmebane.