Halløj i hallen er tilbage

Endelig er “Halløj i hallen” tilbage 

Vi har ventet i lang tid, men nu kan vi endelig tilbyde “Halløj i hallen” igen. Vi glæder os til at se en masse glade børn og voksne til en rigtig hyggelig formiddag – og vi starter allerede d. 24/9.

Se yderligere information lige her.

Tilmelding til sæson 2022/2023 er åben

Vi har nu åbnet for tilmeldingen til den nye sæson 2022/2023

Så fik vi de sidste brikker på plads i det store puslespil, og er klar til at modtage tilmeldinger.

Klik ind på nedenstående link, og tilmeld dig og/eller dine børn.

https://ggif-gymnastik.dk/tilmelding/tilmelding-til-hold/

Vi i GGIF Gymnastik glæder os til at se nye samt tidligere medlemmer.

Med dette vil vi ønske jer alle en rigtig god sommerferie.

Vi ses i den nye sæson 2022/2023

 

 

“De Friske Kvinder” til DGI Landsstævne 2022

DGI Landsstævne 2022 i Svendborg –  “De Friske Kvinder” fra GGIF Gymnastik er med.

Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver. I 2022 er det Svendborg, der slår dørene op for Landsstævnet. Det skulle have været afholdt i 2021, men grundet corona-situationen blev Landsstævnet udskudt til 2022. Efter 2022 følges planen igen, så det næste landsstævneår herefter bliver 2025.

“De Friske Kvinder” herfra GGIF Gymnastik deltager i år i Landsstævnet, og vi har modtaget følgende hilsen fra dem;

Vi sender hermed en lille billedserie, med billeder fra lørdagens opvisning på Havnen i Svendborg med De friske Kvinder.

“Fantastisk at lave gymnastik på havnen til Landsstævne 2022 i Svendborg i høj solskin. Med den flotteste kulisse bag os, lavede vi i dag vores gymnastikopvisning for et særdeles veloplagt publikum. Dejligt at være afsted igen. Og så  det er jo anden gang jeg har damerne med til landsstævnet”, siger Bettina Ø. Mikkelsen som er instruktør på De friske Kvinder.

 

Vil du vide mere om DGI Landsstævne, kan du læse mere på dette link;

https://www.dgi.dk/landsstaevne/om-landsstaevnet/hvad-er-landsstaevnet

 

Afslutning på forårets “Træn for livet” hold

Onsdag d.15/6 afsluttede “Træn for livet” 3 dejlige måneders gymnastik ved Tronsøen.
Hver onsdag morgen kl. 9.30-10.30 mødtes vi  – somme tider helt op til 25 udøvere –  hvor vi har oplevet forårets og sommerens komme ved Tronsøen. Det har været skønt at være ude i naturen og dyrke motion, som giver en frisk start på dagen.
Her til sidst sprang gule vandiris ud, ænderne hyggede sig  mens solen nogen dage glimtede i vandet og fuglefløjtene tog til.
Vi sluttede  hver træning  af med kaffe og en tur omkring Tronsøen.
Nu holder vi sommerferie indtil slut august, hvor vi starter igen i Magion  hver onsdag kl. 9-10
I ønskes alle en god sommer.
Ellen Egsgaard – instruktør “Træn for livet”

Forårets yoga afsluttede under bøgen

Jeg har netop afsluttet dette forårs yogaforløb med en flok skønne yogier.

Vi afsluttede forløbet med en yoga praksis i min have under de store bøgetræer. En fantastisk praksis – for det er bare helt enestående at dyrke yoga under åben himmel til fuglefløjt og vindens blide susen i træerne.

Jeg er så taknemlig for at få lov til at praktisere yoga og guide ind i yogaens forunderlige univers.

Jeg glæder mig super meget til nye forløb som jeg starter op efter sommerferien.

Namaste – Rikke

GEV har sponsoreret 50.000 kr. til det nye Grand Prix gulv.

I mere end 40 år har GGIF Gymnastik haft Grand Prix rytme gymnastik med stor succes. Vi har gennem årene fået utallige pokaler med hjem fra DM og Jyske mesterskaber.

Selvom vores Grand Prix lige nu ”holder sommerferie”, træner de stadig på fuldt tryk derhjemme. Når de igen starter deres sæson op, kan de starte op på det rette underlag –  nemlig et specielt designet tæppe til blandt andet Grand Prix gymnaster. Grunden til dette specialtæppe er, at vi tidligere i sidste sæson pludselig stod i den situation, at Danmarks Gymnastikforbund (GymDanmark) med yderst kort varsel, indførte obligatorisk brug af gymnastiktæppe til træningen. Dette af hensyn til gymnasterne i grandprixgymnastikken. Det giver dog virkelig god mening, da gymnasterne skal kunne træne sikkert og forsvarligt, uden at få skader både under træning og til konkurrencer.

Derfor søgte vi støtte til et, af GymDanmark godkendt, GymNova gymnastiktæppe. Tæppet koster mange penge, og vi valgte at række ud til GEV for et tilskud til investeringen.

Lykkeligvis modtog vi en positiv tilbagemelding med en bevilling på 50.000 kr.

Tæppet er nu bestilt og købt, og vi ser frem til at foreningens Grand Prix gymnaster fra sæsonstarten i august kan benytte sig af gymnastiktæppet. De får nu de optimale forudsætninger for at udføre deres træning på præcis det samme underlag som de konkurrerer på, og på samme vilkår som deres konkurrenter.

GEV er en af vore trofaste sponsorer, og vi er utrolig taknemmelige for deres flotte sponsorat til det nye tæppe.

Tusind tak til GEV.

GGIF Gymnastik var med ved Royalt besøg i Billund

Mandag eftermiddag var GGIF Gymnastik så heldige, at både Grand Prix afdelingen og Spring talent og Minitalent, fik lov til at komme til Billund og være med til 10-års fødselsdag i Børnenes Hovedstad.

Der skulle vises flotte og imponerende positurer og springes på airtrack foran selveste H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Det var en meget stor oplevelse for alle gymnasterne. Rigtig mange forældre og bedsteforældre bakkede også op og deltog blandt publikum.

Vi mødtes i Magion og holdt samling og fik bundet fine kulørte sløjfer i håret (eller om benet / armen / hovedet 😮) inden afgang. I Billund blev der varmet op på stedet i bare tæer på græsset  og i den kolde vind. Intensiteten steg efterhånden som meldingen kom fra midtbyen, at nu var H.K.H. Mary på vej. Først en forbi-kørsel i den ene retning, og dernæst vendte bilen i rundkørslen. Så kørte hun ganske langsomt forbi. Først alle Grand Prix gymnasterne og derefter spring-gymnasterne på airtracken. Hun gav sig sågar tid til at stoppe op på den røde løber langs airtracken, og se et par springere og klappe af deres færdigheder.

Efter besøget fra H.K.H. Kronprinsesse Mary, havde arrangørerne sørget for pølsehorn, minipizzaer og vand/sodavand i rigelige mængder til alle de aktive deltagere.

En rigtig dejlig eftermiddag for alle, som kun kunne lykkes med forældrenes hjælp til transport, samt de super dedikerede trænere til at koordinere og sørge for spring-modtagning.

Billeder fra dagen kan ses på dette link:

https://ggif-gymnastik.dk/galleri/h-k-h-kronprinsesse-mary-spring-talent-og-grand-prix/

 

Vi byder Sanne Hede Jensen velkommen som næstformand

Ved mandagens generalforsamling, d. 2/5 2022 var vores nu tidligere næstformand John Storgård Pedersen på valg, efter eget ønske, efter 10 år på posten.

Sanne Hede Jensen stillede op til posten, og blev enstemmigt valgt.

Sanne Hede Jensen er tilflytter til byen, og vil gerne bidrage med frivilligt arbejde. Hun har tidligere været formand for Daugaard Gymnastikforening, hvor hun hvor hun også har været instruktør i 8 år.

Sanne overtager posten som næstformand i GGIF Gymnastik, og hun bliver ligeledes ny instruktør for vores “Q for kvinder” hold.

Vi byder Sanne stort velkommen til GGIF Gymnastik. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.